© Copyright - SwitchBack Ride®
Spinning® se practica doar in facilitati oficiale Spinning® numai pe biciclete Spinner® si exclusiv sub indrumarea unui certified Spinning® Instructor
Dragi vecini,

Ma gandesc de mult timp sa transmit o scrisoare deschisa catre doi vecini minunati din Paradisul Verde, dar azi mai mult ca oricand am simtit nevoia sa o fac publica, poate si dintr-un soi de altruism.
Vreau sa impartasesc cu voi experienta mea din ultimele 6 luni: intre 2 controale cardiologice, am trecut de la un om obosit, tahicardic, cu migrene, dureri de spate si tonus general scazut si cu un puls in repaus de peste  90, la un om fara migrene si fara dureri de spate, a carui tahicardie a disparut avand acum un puls in repaus de 69! Care este secretul menu?
Antrenamentele de SPINNING®!
Saptamana trecuta am fost felicitata de medicul cardiolog si am primit felicitarile doctorului pentru ANTRENORII de Spinning®!
Asadar, dragii mei vecini si instructori, va mutumesc din suflet pentru daruire si pentru pasiunea care transforma fiecare clasa de Spinning®  intr-o ora speciala.
Va multumesc pentru sfaturi si pentru modul in care ne impartasiti din experienta voastra. Asa ca, nu pot decat sa va recomand, cu toata caldura si cu deplina convingere, sa profitati de faptul ca avem aici, in cartierul nostru,  posibitatea de a face Spinning®. 
Din 400 de case in Paradisul Verde, DECI  APROXIMATIV 800 DE VECINI, in aceste 6 luni de cand  practic regulat acest sport, nu am vazut decat  15- 20 vecini, aceiasi de cand am inceput. De aceea am simtit nevoia sa va incurajez sa profitati si voi de beneficiile acestui sport, atat de  aproape de casa, cu antrenori ultra profesionisti.
Oana Terteleac este unicul MASTER SPINNING® Instructor pentru Romania, iar Zeno Terteleac este singurul Star 3 si Spin®Power Spinning®  Instructor. Acum 6 luni nu stiam nimic despre Spinning®, eram in acelasi timp la limita epuizarii fizice si psihice- 2 joburi, 2 copii, reteta clasica pentru multi dintre noi.
Afland dintr-un mail de promovare de existenta acestui antrenament, in cartierul nostru, am decis sa incerc , iar acum cred ca am facut cea mai buna alegere! Datorita celor doi antrenori , Oana si Zeno  Terteleac am inteles si am testat pe propriul corp beneficiile acestui sport.

IN FRANTA SPINNING®-UL ESTE RECOMANDAT CA TERAPIE DE RECUPERARE IN INFARCTUL MIOCARDIC!

Tatal meu este Hipertensiv de 15 ani. Tratamentul costa 300 Ron/ Luna de 15 ani, iar cel complementar de protectie hepatica alti 200 Ron/ luna. Intregul efort nu face decat sa tina lucrurile sub control , iar pumnul de pastile zilnice Il face inapt pentru sport.
Eu am decis sa incerc altfel; Sa previn prin Spinning® si deja culeg rezultatele!

Iar cuvintele doamnei doctor ALEXANDRESCU CLARA (pe care la puteti citi in atasament) nu vin decat sa intareasca convingerea mea
ca Spinning® este un program ce da intradevar rezultate.
Spor la treaba si … ganditi-va, poate intr-o zi ne vedem la sala de Spinning®!

15.10.2014        Adina Mastalier