© Copyright - SwitchBack Ride®
Spinning® se practica doar in facilitati oficiale Spinning® numai pe biciclete Spinner® si exclusiv sub indrumarea unui certified Spinning® Instructor
Programul Spinnning® ne-a transformat din oameni sedentari in atleti!

Pentru noi, acum, alergatul unui maraton (Oana) sau pedalatul intr-o zi a peste 180km (Zeno) au devenit, din obiective intangibile, activitati curente efectuate cu un efort rezonabil. Secretul programului Spinning® este incredibil de simplu, se bazeaza pe si aplica integral si in exclusivitate principiile stiintifice ale fiziologiei sportive.

Schimbarea profunda pe care o datoram programului Spinning® ne-a dat taria in a crede ca putem, la randul nostru, sa schimbam, in bine, si noi viata altor oameni.

Conceptul SWITCH
BACK RIDE ® transmite posibilitatea pe care inca o ai de a te intoarce la o viata mai buna intr-un corp mai sanatos.
Urca serpentina care te readuce inapoi in timp dar mai sus, mai puternic!

Ne propunem ca SWITCH
BACK RIDE ® sa devina o calauza in lupta impotriva sedentarismului, a batranetii premature, a excesului ponderal, a tuturor afectiunilor cardiovasculare si in acelasi timp un ghid in ceea ce inseamna un stil de viata sanatos.

Cu nenumarate cursuri, examene, sesiuni internationale, descoperind si onorand stiinta extraordinara din spatele acestui program, am devenit (Oana) Master Spinning® Instructor (profesor pentru instructori) unul dintre cei doar 140 existenti la nivel mondial si singurul din Romania, respectiv (Zeno) Star 3 Spinning® Instructor si SpinPower® Instructor. Click pe imagini si afla-ne povestea....

SwitchBack to a Better You !